Secure4u levert als erkend beveiligingsbedrijf voor iedereen een passend beveiligingssysteem. Wij leveren voornamelijk de meest toegepaste merken zoals; Honeywell Galaxy, Aritech, Risco en Jablotron. Secure4u is een erkend beveiligingsbedrijf , alle aanvragen worden doormiddel van de geldende VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling) en een beveiligingsplan behandeld.

Of het nu gaat om een woning of een bedrijf, bij ons kunt u altijd terecht. Ieder systeem bestaat uit een centrale met een aantal bewegingsmelders of magneetcontacten. Deze worden geplaatst in de verschillende ruimtes en bij deuren of ramen. Wanneer er ingebroken wordt of brand ontstaat, waarschuwt het systeem met een sirene en meld dit automatisch bij de PAC (Particuliere Alarm Centrale) of via een pushbericht naar een smartdevice via het mobiele telefoonnet of het internet.

Een villa vraagt om een ander alarmsysteem dan een appartement. Secure4u biedt daarom bedraad of draadloze systemen voor woningbeveiliging of bedrijfsbeveiliging, op maat die uit te breiden zijn met verschillende soorten detectie zoals branddetectie, (huisdiervriendelijk)bewegings-, rook- of watermelders, flitslichten, gsm-kiezers of gevelkasten. Zogenaamd vooralarm, een alarm dat gegeneerd wordt voordat de inbraak plaatsvind, behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor maken wij gebruik van de techniek die zorgen voor de omtrekbeveiliging van uw object. Ook voor het onderhoud aan uw alarmmeldsysteem kunt u bij ons terecht.

JablotronGalaxy Inbraakbeveiliging

 

 

Jablotron erkend installateur                            Honeywell Galaxy