Iedereen heeft waardevolle spullen die op een veilige manier opgeborgen moeten worden. Zakelijk of privé, van documenten tot sleutels. Voor iedere toepassing heeft Secure4u een geschikte oplossing. Heeft u speciale wensen met betrekking tot afmeting, kleur of inrichting van uw kluis of archiefkast? Voor een oplossing op maat: bel ons of stuur ons een e-mail. Of u nu op zoek bent naar iets standaard of iets speciaals, onze medewerkers denken graag met u mee.

De brand -en/of inbraakwerende kluizen van Secure4u zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van al uw waardevolle eigendommen zoals bedrijfsgoederen, documenten, data of sleutels. U heeft keuze uit inbraakwerende kluizen of een combinatie van brand -en inbraakwerend. Uiteraard zijn de kluizen in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden.  

Kluizen brand- en/of inbraakwerend

ESSA

 ESSA, de European Security Systems Association, is een onafhankelijk instituut met als doel het stellen van duidelijke, uniforme testmethoden, normering en certificering van brandkasten, sloten en testinstituten. ESSA gecertificeerde producten krijgen een blauwe ECB-S label. Hierop staan de belangrijkste kenmerken van de brandkast:
• het certificaatnummer
• de weerstandsklasse
• het gewicht
• het bouwjaar
Ook dit ECB-S certificaat is terug te vinden aan de binnenzijde van de deur en biedt de koper de zekerheid dat zijn brandkast aan de gestelde Europese normen voldoet.

deRaat kluizen